Storvinsten inte alltid rolig

Storvinsten inte alltid rolig

Att vinna storvinsten ser nog de flesta som den ultimata lyckan. Men det behöver inte alltid bli så bra när man vinner en massa pengar.

140457-us-dollars (1)

När vi människor spelar om pengar fokuserar vi mycket på att vinna och det är i princip på grund av de stora vinstchanserna som det är så roligt att spela.

”Men ännu roligare blir det såklart om man också vinner, så låt oss prata om hur man ökar sina chanser till just vinst.” Läs mer.

Storvinst inte alltid bra

De flesta föreställer sig nog att livet blir bättre av att vinna pengar och att de kan bli riktigt lyckliga bara de vinner den där storvinsten. Och visst kan livet bli mycket bättre om man är ekonomiskt oberoende och inte behöver bry sig om pengar, men det är inte alltid så roligt att kamma hem den där storvinsten som många tror att det är.

Tråkiga historier om vinster

Läser man den här artikeln i Metro, förstår man nog att en vinst på spel inte automatiskt innebär guld och gröna skogar. I den artikeln står det nämligen om tre mångmiljonvinnare vars vinst inte innebar oändlig lycka för dem. En historia bland dessa som är speciellt gripande är den om en kvinna som förlorade sin dotter på grund av vinsten. Hon hade nämligen bett sin dotter att åka till Stockholm och skrapa hennes lott när hon vunnit. Dottern hävdade sedan att hon hade köpt lotten när hon skapat fram storkovan. Det hela avgjordes slutligen i tingsrätten och nu låtsas dottern inte som att mamman finns när hon möter henne på stan. Så för att summera, det kanske är rena turen att man inte vinner stora pengar.