Vad ska man tänka på när man köper pokermarker?

Vad ska man tänka på när man köper pokermarker?

För en bättre spelupplevelse, när du spelar hemma med dina kompisar, är det värt att lägga lite extra pengar på pokermarkerna. Det betyder dock inte att du måste köpa de allra dyraste markerna. Ditt hem är trots allt inte Caesar’s Palace.

Det går att hitta pokermarker på nätet i de flesta olika prisklasser. Markerna kan bli nästan hur dyra som helst, och därför kan det vara bra att veta vad man får när man betalar en viss summa.

  • De allra dyraste markerna är gjorda i keramiska material. Det är dessa som används i stora casinon i bl.a. Las Vegas. Känslan av denna typ av marker är oslagbar, men smakar det så kostar det.
  • Det finns även en militär-variant av pokermarker, som har samma vikt och känsla som keramiska marker, men som står emot påfrestningarna i fält något bättre. Dessa marker är gjorda i syntetiska kompositmaterial.
  • Slutligen har vi de vanliga pokermarker som finns att köpa nästan överallt numera. Även dessa är gjorda i syntetiska material, men inte lika tåliga som armémarker. För spel hemma fungerar de dock utmärkt.

Sedan vill man kanske ha en stilfull förvaring för sina marker också. Vad sägs då om denna? En lyxig koffert som kan rymma iPad, pokermarker, whiskey m.m. Allt är handgjort i utsökta material.